Турция е изпратила писма с гаранции за безопасен туризъм на 70

...
Турция е изпратила писма с гаранции за безопасен туризъм на 70
Коментари Харесай

Турция покани официално туристи от 70 държави

Турция е изпратила писма с гаранции за безвреден туризъм на 70 страни, заяви Анадолската осведомителна организация. Всяко от писмата е подписано персонално от министъра на туризма в страната Мехмет Нури Ерсой. Освен писма, Турция е почнала и телефонна дипломация, в които твърди страните в сигурността на здравната инфраструктура.
В тях Ерсой твърди, че страната работи отговорно по всички процедури и подсигурява на 70-те страни своята сигурност като туристическа дестинация посредством прецизна система за узаконяване на туристическите обекти. Той твърди, че там е безвредно място за туризъм, във връзка с COVID-19. 
„ Турция работи отговорно във всички тези процеси, освен поради здравето на нашите жители, само че и с цел да подсигурява, че те ще прекарат умерено своята отмора “, отбелязва Ерсой, представен от БГНЕС.
Страната е изпратила публични писма за желание до тези 70 страни – чийто жители през последните години са предпочели Турция като туристическа дестинация, в това число Германия, Англия, Холандия, Белгия, Япония, Русия и Чехия. Писмата включват информация за гарантиране на здравето и сигурността на туристите и чиновниците и лист на ограниченията, подхванати в транспортните уреди, хотелите и заведенията за хранене, както и описи с потенциалите на здравните институции на провинциално и регионално равнище, добави министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР